Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pályázatírás, üzleti terv készítés

Vállaljuk ügyfeleink részére pályázatok, hitelkérelmek összeállítását. 

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a pályázatokat kiíró nemzetközi, európai uniós, költségvetési és regionális szervekkel.

Keressük partnereink tevékenységi körének, profiljának és jövőbeni elképzeléseinek megfelelő aktuális hazai, illetve Európai Unió által társ finanszírozott pályázati lehetőségeket (vissza nem térítendő támogatások, visszatérítendő támogatások, kedvezményes hitellehetőségek, stb.), annak érdekében, hogy Ön a legnagyobb eséllyel megtalálja a projektjéhez illeszkedő pályázati lehetőséget.

Ezen pályázati lehetőségekről e-mailben értesítjük Önt!

 

Egy cég életében a legfontosabb, hogy elérhető, jól meghatározott célokkal rendelkezzen.

Egy vállalkozás akkor tudja felvenni a versenyt a konkurenciával, ha minden tagja ezeknek a céloknak az elérésén munkálkodik tudatosan, minden percben, órában. Ahhoz, hogy ezeket a célokat, annak elérésére tett mozzanatokat és végeredményeket a vállalkozás működését biztosító pénzintézetek, esetleg befektetők is lássák, ezt a célt egy más fajta (közgazdász) gondolkodásmódban kell felvázolni.

Sajnálatos módon hiába van rendkívül innovatív, megvalósítható tervünk és célunk, ha ehhez nem tudunk megfelelő üzleti tervet készíteni, a befektetők, pénzintézetek nem látják át majd ezen tervek nagyszerűségét, ezáltal akár kudarcba is fulladhat elképzelésünk.

 

 
 Archívum

Naptár
<< Július / 2020 >>