Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pályázatírás

Vállaljuk ügyfeleink részére pályázatok, hitelkérelmek összeállítását.

Ez a szolgáltatás önállóan is igénybevehető.

 

- pályázatfigyelés

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a pályázatokat kiíró nemzetközi, európai uniós, költségvetési és regionális szervekkel.

Keressük partnereink tevékenységi körének, profiljának és jövőbeni elképzeléseinek megfelelő aktuális hazai, illetve Európai Unió által társfinanszírozott pályázati lehetőségeket (vissza nem térítendő támogatások, visszatérítendő támogatások, kedvezményes hitellehetőségek, stb.), annak érdekében, hogy Ön a legnagyobb eséllyel megtalálja a projektjéhez illeszkedő pályázati lehetőséget.

Ezen pályázati lehetőségekről e-mailben értesítjük Önt!

 

- pályázati tanácsadás

A sikeres együttműködés érdekében személyes konzultáció keretében egyeztetünk Önnel projektötletéről, fejlesztési elképzeléseiről. A konzultáció kiemelten fontos azon partnereink számára, akik még nem pályáztak, hiszen a támogatások sikeres felhasználásához elengedhetetlen a megfelelő projektmenedzsment biztosítása. A szakmai konzultáció a projekt fázisától függően alkalmat nyújt arra, hogy projektgenerálás keretében elképzeléseit átbeszéljük, projekttervét meghatározzuk. Az esélyek felmérése érdekében előminősítést végzünk, melynek eredményeképpen kizárólag olyan pályázati lehetőségek kidolgozására teszünk ajánlatot, melyen az Ön szervezete pozitív elbírálásban részesülhet.

 

- pályázat kidolgozása

A pályázatok előkészítése során egyeztetjük a projektötletet, elkészítjük a pályázati portfóliót, melyben az aktuális, vagy hamarosan megjelenő összes lehetséges pályázati lehetőséget bemutatjuk Önnek. A fejlesztési elképzelést legjobban támogató, optimális pályázati konstrukciót az Önnel történt egyeztetésnek megfelelően, a kötelezettségek ismeretében választjuk ki. A pályázat kidolgozását megelőzően minden esetben rögzítjük az Ön felelősségi körét a pályázati folyamatban.

Az adatlapokat, csatolandó mellékleteket a szigorú tartalmi és formai előírásoknak megfelelően dolgozzuk ki. A projekt adatlapot és kötelezően csatolandó mellékleteit, a pályázati felhívás és útmutató irányadása szerint, valamint a Közreműködő Szervezettel történt folyamatos egyeztetést követően nyújtjuk be.

 

- pályázatok utógondozása

A pályázatban megfogalmazott fejlesztések kivitelezése, a megvalósult projekt lebonyolítása komplex munkát kíván a nyertes pályázóktól, ezért miután pályázatát támogatásra ítélték, Irodánk átfogó projektmenedzsment szolgáltatást nyújt Önnek.

 

 

 
 Archívum

Naptár
<< Június / 2019 >>